Семінар учителів образотворчого мистецтва та початкових класів "Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів"

16.02.2017 року у нашій школі відбувся семінар учителів образотворчого мистецтва та початкових класів "Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів".

Першою виступила методист міського методичного кабінету Нестерук Л.Р., яка розповіла про впровадження інновацій у школі.

Після цього учителі шкіл міста відвідали відкритий урок образотворчого мистецтва у 1-В класі "Зимовий день. Зображення за допомогою техніки набризку", який провела учитель Нововолинської ЗОШ №7 Максюк С.І.

Після уроку Максюк С.І. поділилася досвідом роботи з питання "Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів".

Цікавим і змістовним був виступ учителя ЗОШ №8 Головченко В.М., яка розповіла присутнім про нетрадиційні техніки малювання.

Методист міського методичного кабінету Сечка Л.В. підвела підсумки семінару.

/Files/images/maksyuk/DSC08074.JPG /Files/images/maksyuk/DSC08075.JPG/Files/images/maksyuk/DSC08076.JPG/Files/images/maksyuk/DSC08078.JPG/Files/images/maksyuk/DSC08080.JPG /Files/images/maksyuk/DSC08086.JPG /Files/images/maksyuk/DSC08096.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.