Семінар-практикум учителів англійської мови на тему "Компетентнісний підхід до викладання англійської мови"

30.11.2017 року у нашій школі відбувся семінар-практикум учителів англійської мови на тему «Компетентнісний підхід до викладання англійської мови». Розпочала роботу учитель англійської мови Дубій О.О., яка запросила колег на відкрите заняття у 10 класі «Спорт у Великій Британії». Учитель продемонструвала використання тестів на уроці англійської мови, що є методичною проблемою педагога.

Продовжила обмін досвідом учитель англійської мови НВК Сьомак Н.П., провівши майстер-клас «Навчання аудіювання як одному з видів мовленнєвої діяльності на уроках англійської мови». Педагог запропонувала колегам варіанти проведення аудіювання на уроках англійської мови. Учителі активно включилися в роботу, виконуючи різноманітні завдання.

У підсумку засідання педагоги висловили ідеї щодо використання запропонованих завдань на уроках англійської мови у 5-11 класах, подякували учителям, які виступали, за поширення досвіду. Керівник методичного об’єднання учителів англійської мови Ступчик З.Р. наголосила на важливості використання тестового контролю та аудіювання на уроках із метою подальшої підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

/Files/images/urok_duby/DSC_0071.JPG /Files/images/urok_duby/DSC_0073.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.