Вітаємо Левчук Людмилу Ярославівну за перемогу в Обласному етапі ХІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року – 2018 з предметів духовно-морального спрямування»

За ініціативи Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України з питань співпраці з церквами і релігійними організаціями 22-23 лютого 2018 року на базі ВІППО проходив обласний етап ХІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року – 2018 з предметів духовно-морального спрямування». Наше місто представляла учитель «Основ християнської етики» у початкових класах, заступник директора ЗОШ №7 Левчук Людмила Ярославівна.

Конкурс проходив у два етапи. На І етапі журі оглянуло надіслані на конкурс матеріали, ознайомилося із системою роботи вчителів-конкурсантів, технологіями, які вони застосовують у навчально-виховному процесі. Особисте знайомство з конкурсантами реалізувалося через проведення дебатів: розв’язання актуальних проблемних ситуацій на духовно-моральну тематику. Виконувалися письмові тести на знання Біблії, основ історичного релігієзнавства.

На ІІ етапі учителі проводили майстер-класи елементів уроку, презентацію досвіду виховної роботи у рамках проблемного питання.

Під час конкурсу Людмила Ярославівна продемонструвала глибоке знання предмету, уміння зацікавити навчальним матеріалом учнів, комунікабельністю у співпраці з молодшими школярами, високий рівень педагогічної майстерності, фахову компетентність.

За результатами дводенного конкурсного випробування Людмила Ярославівна Левчук зайняла ІІІ місце.

Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.