Семінар учителів початкових класів «Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах»

22 листопада 2018 року на базі школи відбувся семінар учителів початкових класів «Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах».

Цікаво і змістовно пройшов урок позакласного читання за творами Василя Сухомлинського на тему «Життя дається людині на добрі діла», який проводила учитель вищої категорії Савчук Людмила Ярославівна у 3-Б класі. У ході уроку учні виконували різноманітні завдання у групах, розвивали читацькі навички і компетентності, працювали із художньою літературою, інсценізували оповідання «Бабусин борщ». Родзинкою уроку було використання учителем сучасних прийомів організації роботи, які сприяють розвитку критичного мислення учнів: хвилина створення позитивного настрою, читання з передбаченням, «Шість капелюхів мислення», «Ромашка запитань», «Квітка доброти» та ін.

Із повідомленням про способи впровадження сучасних інноваційних форм роботи перед учасниками семінару виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Левчук Людмила Ярославівна.

Про вимоги до організації освітнього середовища та проведення сучасного уроку у початкових класах наголосила методист міського методичного кабінету Сєчка Лариса Володимирівна.

Учасники семінару зазначили, що головне завдання учителя початкових класів – це плекання особистості молодшого школяра, забезпечення умов його всебічного розвитку.

/Files/images/savchuk_lya/2018/DSC00369.JPG /Files/images/savchuk_lya/2018/DSC00385.JPG/Files/images/savchuk_lya/2018/DSC00365.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.