Учні 6-Б класу відвідали міську бібліотеку для дітей, де пройшла година пам’яті «Афганський біль. На волоску від смерті»

Вже 30 років минуло з того дня, як було виведено радянські війська з території Афганістану,але відлуння тієї війни до цього часу болем віддається в наших серцях. Цявійна ще довго буде нагадувати про себе, поки живі матері й батьки, які втратили синів. Вона буде жити в пам’яті дітей, які виросли без батьків. Багато з них зовсім не знали тепла батьківських рук, інші ж все життя будуть берегти дитячі спогади про них. Час невблаганно робить свою справу. В глибину історії відходитьцявійна...15лютого в міській бібліотеці для дітей пройшла година пам'яті "Афганський біль. На волоску від смерті". На захід завітали учні 6-Б школи (класний керівник В.М.Горпиніч)./Files/images/gorpinch/IMG-8fcaf12e1be63ad94a29ce7c3fdc0870-V.jpg/Files/images/gorpinch/IMG-ee502af817c992f43605c769b0d1017d-V.jpg

Під час заходу присутні ознайомилися з маштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, з цікавістю переглянули книги тадокументальний фільмпро афганську війну,читали вірші поета, воїна – афганця, волинянина Василя Слапчука,вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання.

Своїми спогадами зучнямиподілився учасник бойових дій в Афганістані Олександр Євгенійович Бойко. Молодим хлопцем він потрапив на війну, пройшов крізь її страшну м'ясорубку, подолав усі випробування і вижив.На закінчення заходу гість побажав дітям мріяти, ставити перед собою великі завдання і сміливо йти до своєї мети.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.