У рамках проєкту «Сто днів до Останнього дзвоника» з метою вивчення історії рідного краю та до 370-ої річниці з дня смерті Адама Кисіля одинадцятикласники ліцею № 7 відвідали Низкиницький монастир.

Проєкт «Сто днів до Останнього дзвоника», 11-А, 11-Б класи Нововолинського ліцею №7.

Багато чого поєднує людину з місцем, де вона народилася, виросла, пізнала «перших літ уроки». Рідний край та люди, що його населяють, стають частиною долі.

Волинь належить до особливого культурного регіону, позначеного потужними духовними джерелами. Це - своєрідна українська Мекка, до якої йтимуть і йтимуть все нові й нові допитливі шукачі прекрасного, спраглі причащатися духовною енергією українського менталітету.

Саме тому у рамках проєкту «Сто днів до Останнього дзвоника» з метою вивчення історії рідного краю та до 370-ої річниці з дня смерті Адама Кисіля одинадцятикласники ліцею № 7 відвідали Низкиницький монастир. Змістовною, дуже пізнавальною та унікальною з точки зору аналізу історичних подій та наявних джерел була розповідь наукового співробітника історичного музею міста Нововолинська, кандидата історичних наук Велінця Юрія. Учні дізналися про велику духовну та історичну цінність тих земель, на яких збудоване наше місто.

Маємо вивчати свою історію, адже народ, який не знає свого минулого, не вартий майбутнього.

/Files/images/2023/berezen/похід в монастир 1.jpg /Files/images/2023/berezen/похід в монастир 2.jpg /Files/images/2023/berezen/похід в монастир 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.