В Колодяжне до Лесі

Прохолодного осіннього дня учні 10 класу відвідали музей української поетеси Лесі Українки у с. Колодяжне Ковельського району. Це саме те місце, де просто зобов’язані побувати всі, хто любить і цінує Волинську землю. Тут усе дихає творчістю, любов’ю до людей, до рідного краю.

Краса Волинського Полісся зачаровує. Тільки побувавши в урочищі Нечимне можна зрозуміти, чому драма-феєрія Лесі Українки «Лісова пісня» не втрачає своєї значущості. Саме тут починаєш вірити у те, що ліс переповнений казковими істотами, які живуть своїм життям, що Мавка дійсно існує. І байдуже їм до людської метушні, бо вони «мають у серці те, що не вмирає…».

/Files/images/kolodyajne/DSC_0340.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0345.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0346.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0348.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0353.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0363.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0413.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0416.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0431.JPG /Files/images/kolodyajne/DSC_0432.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.