Наші учителі побували з екскурсією у м.Львів

04.02.2017 року група учителів нашої школи побували з екскурсією у м.Львів. Щороку ми відвідуємо це місто, але щоразу відкриваємо для себе щось нове, цікаве. Тому що Львів має свій шарм, свою неповторність. Побували на Личаківському кладовищі, послухали цікаву розповідь про долі людей, які там поховані. Надгробні скульптури на могилах - це алегоричне відображення життя людей, прах яких там покоїться.

Наступна частина екскурсії була присвячена львівським храмам. Церква святих Ольги і Єлизавети (раніше Костел святої Єлизавети) - неоготичний храм збудовано в пам'ять про популярну імператрицю Єлизавету Баварську, відому як Сісі - дружину цісаря Австро-Угорщини Франца-Йосипа І, архикафедральний собор святого Юра - собор Галицької митрополії, Костел єзуїтів, храм святих апостолів Петра і Павла, споруджений у 16160-1630 рр. італійським архітектором єзуїтського ордена Джакомо Бріано, церква Святого Андрія (костел Бернардинів).

Ввечері насолодилися переглядом оперети "Весела вдова" у театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької. Переповнені враженнями поверталися додому стомлені, але щасливі.

/Files/images/lvv__uchitel/DSC_0040.JPG /Files/images/lvv__uchitel/DSC_0029.JPG /Files/images/lvv__uchitel/DSC_0043.JPG /Files/images/lvv__uchitel/DSC_0061.JPG /Files/images/lvv__uchitel/DSC_0070.JPG /Files/images/lvv__uchitel/DSC_0074.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.