Акція "Домашня випічка на свято"

Увесь останній тиждень у школі тривала акція "Домашня випічка на свято". Щоб привітати наших бійців зі святами та Різдвом, батьки з учнями готували подарунки: дорослі - смачне печиво, кава, чай та цукерки, а діти - вітальні листівки і привітання. Під керівництвом заступника директора з виховної частини Костюк Оксани Серафимівни учні 8-Б класу допомогли зібрати та запакувати все у коробки. Вийшло 16 середніх, великих і дуже великих коробок!

Приємний сюрприз очікував нас і у 2 відділенні Нової пошти. Працівники зробили величезну знижку за перевезення вантажу. Велика їм подяка!

Також адміністрація і колектив школи висловлює подяку батькам та учням за активність і готовність поділитись святом із тими, хто цього зараз дуже потребує. Адже на передовій наші воїни зможуть із гарячим чаєм-кавою посмакувати солодощами та відчути частинку домашнього тепла. І відео з віршами та привітаннями, і малюнки будуть нагадувати їм, що ми пам'ятаємо та цінуємо їхній щоденний подвиг!

Організатори акції, волонтери щиро вдячні учням школи, батькам, педагогам, які відгукнулися й допомогли підготувати сюрприз нашій 14 бригаді.

Учасники Акції мають надію, що нашим захисникам сподобаються смаколики!!!

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.